Drinken

Van oudsher is Rusthoek de plek om te ontmoeten, te praten, te kijken, even bij te komen, te proeven en te genieten. Met een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato, vele mooie biologische theesoorten en verse vruchtensappen. Aperitieven, digestieven, een wijnkaart om bij weg te dromen. Bijzondere bieren van de tap of gewoon een pilsje voor de dorst. Gastvrijheid, zoals je bijna nergens meer meemaakt.

De Rusthoek heeft maar liefst 7 bieren van de tap en 16 open wijnen.

Van de biertap serveren wij Heineken en Brand als huis-pilsen. Verder hebben wij ook nog: Texels Skuumkoppe, Blanche de Namur, Brand Dubbel Bock, Viven en Brugse Zot.

Daarnaast schenken we verschillende heerlijke witte, rode en rosé wijnen per glas of fles. Klik hier voor de wijnkaart en hier voor de omschrijvingen.

Ook hebben wij heerlijke Gin en Toni’c zoals onder andere de Bobby’s Dry Gin, een geurige, frisse en pittige Gin. Deze smaakvolle Gin Tonic serveren wij in combinatie met een heerlijke, natuurlijke en verfrissende Schweppes Tonic Water. Heerlijk voor in het zonnetje op het terras. Naast onze Gin Tonic’s serveren wij ook nog andere cocktails en sterke dranken. Deze zijn hier te bekijken.

 

Klik hier om direct te reserveren.