Lunch

Qua lunch vindt u op onze menukaart diverse belegde broodjes zoals een Philly Steak sandwich, Van Dobben kroketten op brood, broodje carpaccio. Ook hebben wij frisse salades waaronder een heerlijke Thaise kip salade of een caesar salade. Ook tijdens de lunch maken we gebruik van de Big Green Egg houtskool grill en zijn ook een paar warme gerechten te bestellen van de menukaart. Alles puur en natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. Het is mogelijk om tot 15:30 bij ons de lunchen. Tussen 11:00 en 22:00 kunt u kiezen van onze bites kaart.

Klik hier voor onze lunchkaart

Diner

‘s Avonds is de keuken geopend van 16:30 tot 22:00 uur en serveren we heerlijke gerechten van onze Big Green Egg houtskoolgrill. Op de kaart vind u onze traditionele hardlopers, zoals spare ribs en saté. Maar ook bijzonder vleesgerechten zoals onze kalfsburger of onze ossenhaas met bearnaisesaus of chimichurri. Ook serveren wij heerlijke vis gerechten zoals de scholfilet burger of de Aziatische sticky zalm. Tevens hebben wij elke dag verse en nieuwe vandaag specials. Dit zijn altijd drie wisselende gerechten met vlees, vis en soep. Wij serveren alles zo puur en natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch.
Reserveren kan vanaf 2 personen. Er zijn altijd ten minste 9 tafels beschikbaar voor 2-3 personen om zo aan te schuiven en lekker te eten. De ‘doorstroming’ van 2-3 persoons tafels gaat daarmee lekker en in het ergste geval is het eventjes wachten aan onze mooie bar. Om te reserveren bel T 023 5746171 of mail naar reserveren@rusthoek.nl.
Klik hier voor onze menukaart. Klik hier om direct te reserveren.

Green Egg